недеља, 29. децембар 2013.

VW PASSAT CC

 

       Kada se pre oko 6 godina VW Passat cc četvorovratni kupe po ugledu na mercedesov cls pojavio na tržištu bilo je dosta sumljičavih koji mu nisu predvideli uspešnu budućnost. Kada je u pitanju izgled sam pogled na masku otkriva nam da je u pitanju nova generacija VW automobila, koji ponovo koriste sve jednostavnije forme svetlosnih grupa i "grila". Dinamična silueta vozila odlično se uklapa uz 18" aluminijumske felne koje se dobijaju standardno. Zadnji deo je bez većih promena ali je poprimio novu svetlosnu grupu koja izgleda moderno kada je u pitanju dizajn i jedinstven raspored svetala. 


(VW Passat CC)

      Enterijer novog modela krase detalji od hroma, sportski oblikovana sedišta, elementi od kože i analogni sat na centralnoj poziciji. Od opreme dobija se servo upravljanje, stop/start sistem, senzori za kišu, sistem podešavanja svetlosnog snopa, a uz doplatu moguće dobiti i zatamljenje i grejanje spoljnih retrovizora ili premijum bord kompijuter...
      Putnici pozadi imaju dovoljno mesta za glavu uprkos opadajućoj liniji krova. Kada je u pitanju komfor sija u punom sjaju kao četvorosed. Prednja sedišta imaju odličnu lumbalnu podršku omogućavajući duža putovanja bez većih zamora. Centralna konzola je funkcionalna kao što se i očekuje od VW i standradno dolazi sa touch screen lcd ekranom.


                               (Vozačko okruženje dizajnirano na tradicionalni Folcvagenov način)

                                                                     Gama motora:
                          1.4L TSI(160KS)              2.0 TSI(211KS)              2.0 TDI(140KS-170KS)
  
Cena najtraženijeg modela 2.0 TDI 140KS u Srbiji iznosi 35.000 evra


Нема коментара:

Постави коментар