четвртак, 26. децембар 2013.

PEUGEOT RCZ

    


     Predstavljen 2009. godine, prototip ovog modela osvojio je brojne nagrade na sajmu automobila u Parizu. Još tada niko nije verovao da će ovaj prototip biti predstavljen i u serijskoj verziji koja je predstavljena godinu dana kasnije. Mi vam pokazujemo restilizovanu verziju ovog modela iz 2009. godine. Ovaj model je napravljen da parira svom konkurentu "Audiju TT", a zbog atraktivnog izgleda i sportskih performansi to i čini.

        Peugeot RCZ
                                                                   

     Kokpit ovog modela odiše sportskim dizajnom i finim materijalima, što daje utisak skupljeg automobila. Centralna konzola je slična kao i kod ostalih modela pežoa s tim što su ubačeni detalji poput klasičnog analognog sata i velikog desetoinčnog ekrana (koji dolazi standardno). Sedišta su sportska i udobna i lepo drže vozača pri žustrijoj vožnji.

                                                  (Sportski enterijer sa dozom elegancije)

      Motor koji preporučujemo za ovaj model je 2.0L HDi sa 163KS koji poseduje veliki obrtni momenat od 340Nm. Pri žustrijoj vožnji prosečna potrošnja skače na 7.4L/100Km. ubzanje je solidno(8.9sec), a maksimalna brzina je 222 Kmh.
       
Gama motora:
              1.6L THP(155KS-200KS)                                                   2.0L HDi (163KS-200KS)
    
     Na našem tržištu cena najeftinijeg modela je 26.000 evra, a model sa motorom koji smo preporučili izaćiće vas 2.000 evra skuplje.
Nekoliko meseci kasnije izlazi "Peugeot RCZ R" sa 260 KS.


Нема коментара:

Постави коментар